נזק המיתרים מעישון

דיון מתוך פורום  צרידות

30/11/2014 | 04:59 | מאת: דודי רוזן

שלום לך פרופסור להב אני המקצועי עוסק בשירה היתה לי תקופה של שלוש וחצי שנים במהלכן עישנתי אמנם לא כבד אך אני מרגיש נזק ניכר בצבע הקול בפרט בוטנים נמוכים בבדיקה פולשנית שהצעתי אצל רופא לא נמצא דבר אך הנזק מורגש מה ביכלתי לתקן מודה לך מראש זה חשוב לי מאוד

01/12/2014 | 23:33 | מאת:

עישון יכול לגרום לשינוי בגוון הקול בצורות שונות. כדי לברר האם יש נזק ואיזה, יש לעבור בדיקת סטרובוסקופיה באנדוסקופ קשיח, ולא סיב אופטי גמיש דרך האף. ממליץ לך לעבור את הבדיקה הזו. ד"ר (עדיין לא פרופסור..) להב.

01/12/2014 | 23:47 | מאת: דודי רוזן

אני מודה לך מעומק הלב על התייחסותם לפנייתי לגופו של עניין כיצד מיישמים את העצה שנתת לי איך יוצרים עמך קשר והאם במקרה של נזק יש מה לעשות

02/12/2014 | 18:03 | מאת:

קודם כל לא להתקרב לסיגריות ולשתות הרבה מים כדי לקבוע האם צריך לעשות משהו עליך להיבדק, אתה מוזמן להגיע למרפאתי.