צרידות

דיון מתוך פורום  צרידות

10/11/2014 | 10:42 | מאת: ספיר

שלום .. לפני כ3 חודשים כתבתי לך באתר על חששות שיש לי מהניתוח להוצאת ציסטה ממיתר ימין ... עברתי את הניתוח וצרידות עברה ... עכשיו שאני 3 חודשים אחרי הצרידות חזרה כמו שהיתה ואני לא מבינה מה הסיבה .. יש פעמים שאני נחנקת מהאוכל או שיש לי קושי בנשימה .. והביקורת שלי רק עוד שבועיים

25/11/2014 | 18:37 | מאת:

עברו כמעט שבועיים...אשמח לשמוע מה נאמר בביקורת

25/11/2014 | 19:00 | מאת: ספיר

הייתי בביקורת היא היתה טובה מאוד עשיתי בדיקה בסיב אופטי המתרים ניראו נקיים שווים נסגרים יפה אפילו סימן אין עליהם לא רואים שהיה על זה משהו ... ואחרי הכל אני עדין לא מבינה למה הצרידות... הרופא אומר שאני נחנקת או שכואב לי בגלל שאני מאמצת אותם אם זה שאני מדברת או משתעלת חזק מידי ... והצרידות אני לא יודעת מה לעשות איתה .. אשמח אם תייעץ לי .. כי אם הכל תקין אז למה זה קורה

02/12/2014 | 18:04 | מאת:

אם הכל תקין בבדיקה אז צריך לעשות ריפוי בדיבור להקלת מתח השרירים ולחזרה לתיפקוד נורמלי