שלום יש לי בעיה בגרון

דיון מתוך פורום  צרידות

25/09/2014 | 21:20 | מאת: סמי

היתי חולה במשך שבוע וחצי והיה לי כנירא אדום בגרון לפי מה שרופא אמר והרבה ליחה ולקחתי כדורים ועבר לי קצת אבל אני לא חושב שעבר לי לגמרי כי שהשתעלתי הרבה ירקתי גם דם אבל השיעול עבר לי קצת אני משתעל ומוציא יותר ליחה אבל הקטע שאני שר כבר שנים מאז שזה קרה לי אני מתקשה לשיר שאני מנסה לעלות ולשיר גבוה אני מצטרד ואני צרוד בצורה קיצונית שלא היה לי ככה אף פעם מה זה יכול להיות? ואיך אפשר לטפל בזה ולדעת מזה? ואיך מעלימים את הצרידות ומגיעים לקול צלול? כי כל הזמן היה לי קול צלול אבל תמיד היה את השיעול ואת הליחות שמפריעות לי אשמח לעזרה חג שמח

26/09/2014 | 14:44 | מאת:

חלק מההצטננות שלך עירבה את מיתרי הקול, ומכאן הצרידות וההגבלה בקול. חכה 2-3 שבועות, במהלכם תשתה הרבה מים ותשתדל כמעט ולא לדבר, לשיר או לצעוק. אם עדיין הבעיה לא תיפתר - גש לבדיקת מיתרי הקול.

26/09/2014 | 15:39 | מאת: סמי

ועדיין יש צרידות לא יודע מה לעשות לא עובר לי מה אפשר לעשות?