צרידות וכאבים בחזה

דיון מתוך פורום  צרידות

08/09/2014 | 08:35 | מאת: רוני

שלום, אני בת 19, בריאה בדרך כלל. אתמול התחיל לי צינון וכאב גרון קל. במהלך הלילה התעוררתי ובקושי היה לי קול, ובנוסף התחלתי לחוש בלחץ בחזה- ממש מהלמעלה של הבטן ועד הגרון פס ארוך שאני מרגישה כאילו לוחצים לי עליו. כואב בעיקר בעת נשימה עמוקה, שיעול וצחוק. התעוררתי בדיוק עם אותה התחושה של הכאב הזה, הצרידות, וצינון. האם יש קשר בין הדברים? תודה

15/09/2014 | 18:55 | מאת:

צינון הוגרם לדלקת בלוע ובגרון יכול בהחלט לגרום גם לדלקת בקנה הנשימה, וזהו האיזור שאת מצביעה עליו. שיעול חזק יכול לגרום גם לעליית חומצה מהקיבה לושט ולגרום לתלונות דומות. כך או כך מחלות מסוג זה עוברות בד"כ מעצמן, ואם לא - גשי לרופא המשפחה.