צרידותיותר מ שבועיים

דיון מתוך פורום  צרידות

01/09/2014 | 21:27 | מאת: שלמה שרביט

שלום ד"ריונתן להב מזה כ 3 שבועות שאני סובל מצרידות שהשיא היה שלא שמעו אותי בביקור אצל רופאת משפחה ביצעה לי בדיקת משטח גרון ולא מצאה שיש איזה וירוס או משהו אחר ונתנה לי טיפול למצוץ strepsuls וזהוא אבל זה לא עוזר ואני עדין צרוד אבל יותר טוב מאשר לפני 10 ימם שלא יצא לי קול אודה לך באים תיעץ לי מה ולהיכן לפנות לעזה תודה לך דוקטור !! שלמה

05/09/2014 | 14:08 | מאת:

משטח גרון או טבליות מציצה לא יעזרו לצרידות, שהיא בעיה הקשורה למיתרי הקול הנמצאים בעומק הגרון, איזור אליו רופא המשפחה אינו יכול להגיע. אם הבעיה עדיין לא חלפה ממליץ לך לעבור בדיקה סטרובוסקופית של מיתרי הקול