צרידות מתמשכת מדאיגה

דיון מתוך פורום  צרידות

29/08/2014 | 15:53 | מאת: אורלי

לדר שלום, לפני כחודש וחצי היו לי כאבי גרון במשך שני לילות בעקבותיהן היה לי שיעול במשך כשבוע, הכל עבר אבל מעט אחרי זה התחילה לי צרידות חזקה בגרון שמשתנה מיום ליום אבל לרוב אני צרודה. ביום שאני מדברת יותר או בטלפון אפילו למחרת זה נהיה יותר גרוע משמעותית. אציין שאני בת 39 ובריאה. אני שותה הרבה ונמנעת מקפה ומאכלים חריפים אך אין כל שינוי. אשמח לקבל את האבחנה הכללית שלך, האם זה משהו שיעבור מעצמו עם הזמן? ממה זה נובע? ומה סיכויי ההחלמה מהצרידות לאחר טיפול רלוונטי? איזה טיפול נדרש? בתודה אורלי

29/08/2014 | 23:22 | מאת: אורלי

שלחתי אליך אמיל פרטי על מנת ליצור עימך קשר לקביעת ביקורת.

05/09/2014 | 14:07 | מאת:

מחלה ויראלית + שיעול יכולה בהמשך להתבטא גם בנפיחות ושינויים במיתרי הקול אשר גורמים לצרידות, לרוב זמנית. אם הבעיה לא חולפת תוך 2-3 שבועות מומלץ לעבור בדיקה מרפאתית של מיתרי הקול