כאבי גרון הופנתי על ידי הרב פירר

דיון מתוך פורום  צרידות

25/06/2014 | 13:08 | מאת: שירן פרץ

שלום אני פונה כבר אובדת עצות הופנתי על ידי הרב פירר אליך , אני בת 30 עם כאבי גרון מתמשך של שנה , רק בצד אחד צד ימין, יש לי כאב לאחר שאני מדברת זה כמו שריפה, הייתי בכמה רופאים ביניהם אף אוזן גרון, שהוציאו לי את השקד ויבלות לא היה הקלה, בגסטרו לא נמצא ריפלוקס , צילום רנטגן תקין , מיתרי הקול תקין , אני כבר נואשת וזה משפיע על הנפש שלי אשמח אם תחזרו אלי בבקשה , איך אפשר לקבוע אצלך דרך הקופת חולים ?

04/07/2014 | 18:00 | מאת:

אם את מעוניינת להגיע דרך קופת חולים, הכתובת היא בית חולים קפלן, מרפאת מיתרי הקול, זימון תורים 08-9441111.