צרידות וקול גבוה

דיון מתוך פורום  צרידות

19/06/2014 | 14:16 | מאת: עדי

שלום ד"ר יונתן להב אני בן 23 מלידה יש לי קול צרוד וגבוה. הקול שלי לא השתנה בתהליך ההתבגרות ונשאר גבוה,וצרוד. בגיל 18.5 עברתי בדיקה בהרדמה של מיתרי הקול ונמצא כי המיתרים שלי דקים ולכן הקול לא אחיד וצרוד. הומלץ לי להזריק שומן למתירי הקול -לא בצעתי את הניתוח. מכיוון שהבנתי שהשומן נספג בגוף לאחר מספר חודשים והקול עלול להיות גרוע יותר. הייתי רוצה להתייעץ איתך לגבי טיפול . תודה

25/06/2014 | 11:24 | מאת:

אשמח לעזור, זה לא מקרה שאפשר לייעץ לגביו בקלות על גבי הפורום. אתה מוזמן להגיע למרפאתי.