צרידות קשה

דיון מתוך פורום  צרידות

14/06/2014 | 07:47 | מאת: ניתאי

שלום, אומנם השאלה נשמעת קצת טיפשית אבל אני בחור בן 24 בריא. שמתי לב בחצי שנה האחרונה שכאשר אני שותה משקאות אלכוהוליים מכל סוג שהוא אני נהיה אוטומטית צרוד. לא מדובר בהשתכרות מוחלטת , מספיק כמה לגימות והצרידות מופיעה. האם ייתכן קשר בין 2 הדברים? אם כן האם יש פתרון לכך?

25/06/2014 | 11:23 | מאת:

צריך לבדוק את המיתרים. אם הם תקינים לחלוטין אז יכול להיות שהאפקט הנפשי של האלכוהול גורם לכך. מעבר לזה, אלכוהול יכול להפחית על מתח שרירים, להגביר רפלוקס חומצי מהושט - דברים המשפיעים על איכות הקול.