צרידות לעיתים תכופות

דיון מתוך פורום  צרידות

05/06/2014 | 11:26 | מאת: דנה

שלום רב, יש לי נטייה לרגישות בגרון באופן של כאבים וצרידות לעיתים תכופות,למשל לאחר שהות במקום בו מנשבת רוח קרירה וגם ללא חשיפה לרוח ,אני נוטה להצטרד אחת לחודשיים-שלושה. בימים אלו,אני עושה הסבה להוראה ובאופן טבעי יש בי חשש שאגרום נזק בלתי הפיך למיתרי הקול שלי ויש בי ספקות לגבי המשך ההסבה. אומנם אני התחלתי טיפול אצל קלינאית ומתכוונת להעיזר במגבר ,אבל בכל זאת אשמח לחוות דעתך בנושא. תודה

25/06/2014 | 11:20 | מאת:

לפני שאת מתחילה לעבוד בהוראה ממליץ לך לעבור בדיקת וידאו סטרובוסקופיה של מיתרי הקול כדי לראות באיזה מצב את מתחילה לעסוק במקצוע זה. המלצות אפשר לתת בהתאם לממצאים.