צרידות

דיון מתוך פורום  צרידות

24/03/2014 | 08:16 | מאת: אלינור

שלום, אני בת 32 וסובלת כבר כחודש מצרידות שלא עוברת, בבדיקה של רופא א.א.ג בקופת חולים עם הסיב האופטי באף אכן ראה יבלת בכל אחד ממיתרי הקול והפנה אותי אלייך לבדיקה בקפלן, היות והתורים שם מאוד רחוקים, רציתי לשאול יש לי ביטוח רפואי פרטי בהראל, אם ניתן לבצע דרכך את הבדיקה סטרובסוקפיה או שיש קודם להגיע לייעוץ אודה לתשובתך

30/03/2014 | 06:55 | מאת:

ניתן להגיע למרפאתי הציבורית או הפרטית, ניתן להשיג את כל הפרטים דרך המזכירה, דרכי התקשרות קיימים באתר האינטרנט .