בעיה באיזור הבליעה שלא אותרה באינדוסקופיה ומשפיעה

דיון מתוך פורום  צרידות

06/03/2014 | 10:55 | מאת: רבקה

האם בעיה באיזור הבליעה המקרינה לצד השמאלי של הפה, מעין הרגשת נפיחות, רופא בדק אותי לאחרונה וראה נפיחות באיזור. הסיפור החל לפני 4.5 חודשים. קמתי בלילה בהרגשה שקשה עלי הבליעה. האם קיים סיפור פיזי המסביר תופעה זו המשפיעה על מערכת העצבים, כאב עצבי וסוג של קוצר נשימה שהשתפר משך הזמן ? בבדיקות סיב שהוחדר לא נראתה אדמומית, מוגלה או דלקת.

11/03/2014 | 21:47 | מאת:

האינפורמציה קצת מעורפלת כך שאיני יכול לתת מענה לשאלה מה מקור הכאבים. אם את לא שקטה תמיד אפשר לשמוע דעה מרופא נוסף.