צרוד

דיון מתוך פורום  צרידות

25/02/2014 | 19:11 | מאת: גדי

שלום דר אני עובד במוקד טלפוני לפעמים לאחר הרבה שיחות טלפון נגמר לי הכול.. אני מרגיש שכבר אין כוח לדבר .. אני שותה מים לפעמים זה קצת עוזר.. האם יכול להיות נזק מהעבודה עם שיחות מרובות ?? האם כדי לעשות הסבה מקצועית .?? תודה

01/03/2014 | 21:07 | מאת:

התשובה היא "כן" לשתי השאלות. עבודה במענה טלפוני יוצרת מעמסה ניכרת על מיתרי הקול. אם הצרידות נהייתה קבועה ואתה מאבד את הקול, יתכן ונוצרו יבלות על המיתרים. מומלץ לקחת חופשת מחלה לפחות לשבוע ולשתוק באופן כמעט מלא. אם הבעיה מסתדרת אתה יכול לחזור לעבודה ולקוות לטוב... אם הבעיה לא מסתדרת, גש לבדיקת מיתרי הקול אצל רופא ושקול בחיוב הסבה מקצועית.