צרידות

דיון מתוך פורום  צרידות

03/01/2014 | 21:16 | מאת: משה

שלום, תמיד היה לי שיעול וצרידות ונתנו לי הרבה תרופות לגרון וזה לא עזר, וגם הייתה לי צרבת שהתברר אחר כך שיש לי בקע סרעפתי (לא בטוח מהשם) תכלס עשיתי ניתוח nissen fundiplication .. ואני כבר כמה חודשים אחרי הניתוח והצרבת הלכה אבל שיעול וצרידות ובמיוחד הצרידות שחוזרת אלי באופן קבוע, לקחתי controloc למשך 4 שבועות וזה לא עזר, אני לא יודע אם זה עדין קשור לקיבה או לא ולא יודע לאיזה רופא לפנות בכלל אני מחפש תרופה לצרידות, אגב אני שר וזה מאוד מפריע כשחוזר בזמן הלא נכון... תודה רבה מראש

11/01/2014 | 21:27 | מאת:

יכול להיות שהצרבת אינה גורם כרגע המשפיע על הצרידות שלך, אלא פשוט הדרך בה אתה מפעיל את מיתרי הקול, יתכן ואתה משתמש בהם בצורה מופרזת. עליך לעבור בדיקת סטרובוסקופיה במרפאת מיתרי קול.