צרידות

דיון מתוך פורום  צרידות

05/12/2013 | 17:25 | מאת: זיו

היי. הפסקתי לעשן ביום שישי וביום ראשון קמתי צרודה מעט. חשבי שזה יעבור אך משני זה החמיר היום כבר חמישי ואני עדיין צרודה בנוסף גם משתעלת עד כמעט חנק ... רופא משפחה נתן לי משאף ונטולין לשיעול ולחנק אבל הצרידות רק מחמירה ... זה עשוי להשתפר? מה לעשות..?

05/12/2013 | 20:29 | מאת:

כל הכבוד על הפסקת העישון, זה הדבר הכי חשוב! אם העישון היה כבד, אולי הצרידות היא ביטוי לגירוי מקומי כתוצאה מההפסקה. זה צפוי להירגע בימים/שבועות הקרובים ואם לא - יתכן שזה לא קשור להפסקת העישון ואז צריך להיבדק.