צרידות

דיון מתוך פורום  צרידות

20/11/2013 | 14:23 | מאת: רעות

שלום רב לפני כשבוע אובחנתי עם דלקת חריפה בלוע וקוצר נשימה ובצקת בנוסף היה לי כיח דמי הוחל טיפול אנטיביוטי ואינהלציות ונוסידקס הבעיה העיקרית היא שעדין יש לי כאב עמום בצד ימין של הגרון בזמן בליעה הצרידות עדין חנה קול חלש מאוד לעיתים אין אפשרות בכלל לשמוע אותי אז נאלצת לכתוב האם זה בסדר להמתין עם הצרידות הזו ?? האם ייתכן משהו אחר ?? מה נכון לעשות בשלב זה ?? תודה בת 32

23/11/2013 | 21:12 | מאת:

מחלות מסוג זו חולפות לרוב מעצמן תוך שבוע. אם עוד שבוע זה לא עובר תגשי לבדיקת רופא אא"ג. בינתיים - לשתות הרבה מים, לקחת נגד כאבים ולמעט בדיבור.