אין לי קול כבר שבועיים

דיון מתוך פורום  צרידות

12/03/2011 | 13:17 | מאת: אושריתה

שלום רב, אני בת 33 לאחר טיפול כימותרפי נעלם לי הקול בהדרגה יחד עם שיעול קשה.רופאי אמרו שאין קשר לטיפול.. לכן אני פונה אליכם,השתעלתי שיעול חזק במיוחד ובהדרגה נעלם לי הקול עד לגמרי עכשיו איני יכולה לדבר כלל. היו לי כאבי גרון עזים שעברו ושיעול חריף מאוד שהתמתן אבל הקול מצבו החמיר עד שנעלם. יש לציין שניסיתי לשתות ערק,דבש, כל סוגי התה,תרופות טבעיות כגון פרוסופוליס כלום לא עוזר. אשמח לדעת האם יש משהו שיכול לעזור לי???????????

12/03/2011 | 14:02 | מאת:

שלום, טיפול כימותרפי - לאיזה סוג של מחלה ובאיזה מיקום בגוף? חלק מהתרופות הכימותרפיות ולפעמים המחלות עצמן יכולות לפגוע באופן זמני בתנועת מיתרי הקול ומכאן הצרידות והשיעול. ומצד שני יכול להיות שהכל היה וירוס גרון זמני (הכאבים בגרון) שיעבור בהדרגה...דרושים עוד פרטים

12/03/2011 | 16:17 | מאת: אושריתה

מדובר על טיפול של טקסול וקרבופליטן שקבלתי שבועי סהכ שלושה שבועות שאני מקבלת טיפול זה.זהו טיפול מניעה שאני מקבלת לאחר שהוציאו לי גידול מהשחלה בשלב התחלתי מאוד.מאז הטיפולים קולי לא חוזר אלי,אגב הרופאה האונקולוגית נתנה לי סינפד כדורים לאחר כדור אחד השיעול ממש החמיר והרגשתי ממש רע עם כאבי ראש ודקירות בגרון אז לא לקחתי כלום כבר שבוע בכדי לטפל בשיעול ואו בצרידות. האם תוכל להמליץ על משהו האם לדעתך אני חייבת לגשת לרופא ואם כן לאיזה? הרבה תודה על המענה המהיר:)