בן שלוש וחצי צרוד

דיון מתוך פורום  צרידות

12/10/2013 | 18:53 | מאת: יסכה

שלום רב, בני בן שלוש וחצי סובל מצרידות כרונית.תחילה זה היה בעיקר כשסבל מסטרידו בחורפים קודמים, אולם, כבר זמן רב איננו מנוזל או עם שיעול ועדיין הצרידות ישנה. הוא אינו צועק או מדבר בקול גבוה מידי. בבדיקת אא"ג לא נראו סימנים של שקדים מוגדלים או עניין אחר (בדיקה בהסתכלות רגילה לגרון, ועם מכשיר דרך האף). האם יש משהו אחר לבדוק? לעזוב את זה? יסתדר מאליו? תודה על כל מידע בעניין.

17/10/2013 | 17:31 | מאת:

אם הצרידות קבועה כמו שאת מתארת אני ממליץ על בדיקה של הגרון ומיתרי הקול באמצעות סיב אופטי.