דלקת במיתרי הקול

דיון מתוך פורום  צרידות

05/09/2013 | 23:27 | מאת: אמא מודאגת

בני בן 19. נמצא בדיוק לפני תחרות שירה חשובה לו מאוד. לצערנו רופא א.א.ג אבחן אצלו דלקת על מיתרי הקול ונתן לו טיפול של קיו-ואר 100. בני לוקח את הטיפול כבר שלושה ימים אך עדיין לא מרגיש בשינוי. האם תוכלו בבקשה לכוון אותנו מה לעשות? אנחנו במתח עצום!! תודה רבה

22/09/2013 | 20:45 | מאת:

אם זו דלקת פשוטה במיתרי הקול קרוב לוודאי שעד שתשובתי מגיעה אליכם כעת הבעיה כבר חלפה. אם עדיין איכות הקול אינה מספקת אני ממליץ על בדיקת וידאוסטרובוסקופיה לאבחון מדויק של הבעיה