שלום ד"ר להב זאת תהילה שלחת אותי לבדיקת אולטראסאוד

דיון מתוך פורום  צרידות

03/09/2013 | 11:08 | מאת: תהילה

בגלל שהרגשתי בצוואר כמו גולהב הגיעו לי התוצאות הנה הן US צוואר : סיבת הפניה : מעקב . הודגמה בלוטת התריס על שתי אונותיה והאיסטמוס במימדי% ומרק% תקיני%, מספר קשריות נוזליות באונה ימנית, לפחות 2 בקוטב העליו, בודדת בקוטב האמצעי והתחתו, הגדולה מהקשריות בגודל כ ( 0.7 .מ" ס מספר קשריות נוזליות באונה השמאלית, בקוטב העליו בגודל כ ( 0.7 מ" ס , בקוטב האמצעי בגודל כ ( 0.3-0.5 " ס מ ונוספת בקוטב התחתו גודלה כ ( 0.6 מ" ס , ביתר מרק% הבלוטה לא הודגמו נגעי% פוקאלי% . קשריות לימפה בודדות ראקטיביות בצוואר צדדי עליו משני הצדדי%, הגדולה מהבלוטות בגודל עד כ 1 ( .מ" ס לסיכו% : 1. קשריות נוזליות מרובות בשתי אונות של בלוטת התריס . 2. בלוטות לימפה ראקטיביות בצוואר משני הצדדי% מה אומרות התוצאות? האם עליי לתאם תור אליך או שהן תקינות? תודה מראש וחג שמח

03/09/2013 | 12:04 | מאת:

התוצאות תקינות בגדר הנורמה ואינן צריכות בדיקה מיוחדתץ. חג שמח!