אבדן קול כבר שלושה שבועות

דיון מתוך פורום  צרידות

25/07/2013 | 19:47 | מאת: ניצן

שלום, איבדתי את הקול כבר כשלושה שבועות. אני מסוגל לדבר חלש אבל אז תוך זמן קצר מאבד לחלוטין את הקול וסובל מכאב גרון. כבר מספר ימים שותק כמעט לחלוטין. הייתי אצל שני רופאי אדאג שבדקו את המיתרים בעין ללא סטרובוסקופ ואמרו שיש דלקת קלה ויעבור. התחלתי לקחת גם סטרואידים במרשם אבל מתי זה עבור?

04/08/2013 | 06:22 | מאת:

איבוד קול פתאומי המלווה בכאב גרון הוא בדרך כלל תוצאה של דלקת שלרוב נגרמת על ידי וירוס. שתיקה ומנוחה הם הטיפול המומלץ ואז זה צפוי לעבור. אם עדיין הבעיה נמשכת למרות זאת עליך לעבור בדיקה סטרובוסקופית.