צרידות אחריי הקאות

דיון מתוך פורום  צרידות

22/07/2013 | 12:14 | מאת: שלומי

שלום לפני שלושה ימים עברתי 7 שעות של הקאות (ככל הנראה בגלל תזונה של עודף סיבית תזונתיים) מאז כמובן אני צרוד. אפשר להעריך כמה זמן עד שיחזור אלי קולי? ומתי אני צריך להתחיל לדאוג ולחפש מומחה? (אצל רופאת המשפחה הייתי אתמול והיא טוענת שזה רק וירוס) תודה

23/07/2013 | 17:19 | מאת:

7 שעות של הקאות? לי זה נשמע כמו בעיה...אמנם לא בשביל זה פנית אבל צריך להבין למה זה קורה ואיך למנוע את זה. לגופו של עניין הקאה ממושכת היא טראומטית למיתרים בגלל הכוח המופעל על הגרון ובגלל השפעת מיצי הקיבה החומציים על רירית המיתרים. צפוי שתוך שבוע-שבועיים יהיה שיפור. תקפיד על שתיה של מים מרובים ומנוחה קולית, להמנע מכחכוחים וגירויים נוספים לגרון. אם לא חולף תוך 4 שבועות גש לבדיקת מיתרי הקול.