המשך -לאחר סטרובוסקופיה

דיון מתוך פורום  צרידות

14/05/2013 | 18:21 | מאת: י.א

תודה על תשובתך-ברצוני לדעת מה הם הסיכונים והתופעות לאחר ההזרקה?האם תהיה נפיחות ? האם זהמפריע לנשימה-אני אסמטית מטופלת במשאף-מה זמן ההחלמה? ומה מידת ההצלחה של ההזרקה? תודה מראש

15/05/2013 | 23:29 | מאת:

באופן כללי מבלי לבדוק אותך: אם מדובר בהזרקה של חומר סינטתי, הסיכונים נמוכים מאוד, מנסיוני עובר בקלות וללא תופעות לוואי. יש לפעמים צרידות ו/או כאב קל שנמשכים כמה ימים ואח"כ זה עובר. אם ההזרקה נעשית כמו שצריך אז מתקבלים כמה חודשים של איכות קול טובה יותר, עד שהחומר נספג ואז צריך לחזור על זה או לחשוב על פתרון אחר.