DL

דיון מתוך פורום  צרידות

10/05/2013 | 11:56 | מאת: סגלית

בתי בת 13 אמורה לעבור ניתוח DL בביח איכילוב בעוד כחודשיים. רציתי לשאול כמה זמן החלמה , כמה זמן אשפוז ואם שייך לקבוע חופשה שבוע אחרי הניתוח

10/05/2013 | 14:07 | מאת:

בכל מקום נהוגים כללים אחרים. בדרך כלל אם הניתוח פשוט ניתן להשתחרר באותו יום או למחרת, אין כאבים משמעותיים והחזרה לתיפקוד היא מיידית. אני ממליץ למנותחי לשתוק שבוע באופן מוחלט ועוד שבוע לאחר מכן לדבר באופן מופחת. לדעתי נדרש חופש מבית הספר לפחות לשבוע והמנעות מסביבה המפתה להשתמש בקול לפחות למשך שבוע לאחר הניתוח.