צרידות קשה או ? העלמות קול...?

דיון מתוך פורום  צרידות

22/04/2013 | 03:16 | מאת: מירי

מזה כחודש הקול שלי צרוד ולעיתים אינו נשמע לפתע ללא סיבה. ללא מכאובים וללא אדמומיות בגרון הרופא טען שאני צרודה קשה בזמן דיבור הקול נעלם לגמרי והמתרי הקול נראים תקינים ואף הצבע וטוען שספק יבלת קטנה בשליש אמצעי של מיתרי הקול מזה אומר ואף נשלחתי לבדיקת מיתרים בעזרת סיב אופטי ואסר עלי לדבר כליל מה הטיפול הנדרש ומהי חומרת המצב ומאין זה נובע? בתודה מירי

22/04/2013 | 23:44 | מאת:

קצת קשה לי להבין..המיתרים תקינים או לא? האם נבדקת בסיב אופטי או לא? מבלי לבדוק אותך או לקבל אבחנה ברורה קשה לי לתת תשובה מדויקת.

23/04/2013 | 11:56 | מאת: מירי

תודה רבה על משובך. מצטערת שלא כתבתי וברור. אך הבדיקה של סיב אופטי היא נקבע למחר כעת מטופלת ב flixotide פעמים ביום. והצרידות באה והולכת ואף מחמירה בעת שאני משוחחת קולי נעלם לזמן מה ושב לאחר זמן מה ללא סיבה מה הסיבה לזאת? הרופא טוען שספק ליבלת במתרי הקול אך הוא גם טען שיש מצב לפוליפי כיצד ניתן לרפא זאת .?