אני מקיאה כבר 3 שנים ופוחדת שקיבלתי נזק קבוע

דיון מתוך פורום  צרידות

17/04/2013 | 17:06 | מאת: יעלה

האם ברגע שאפסיק להקיא..מיתרי הקול יתאוששו ויחזרו לעצמם.? או שזה נזק בלתי הפיך?

20/04/2013 | 22:19 | מאת:

הנזק למיתרי הקול מהקאה הוא עקיף, שכן ההקאה לא עוברת דרכם אלא רק בסביבתם. קרוב לודאי שלא נגרם להם נזק בלתי הפיך והם יחזרו לתפקד היטב ברגע שתפסיקי להקיא.

21/04/2013 | 17:08 | מאת: יעל

אתה בטוח במה שאתה אומר או שזה משהו שהוא לא במאה אחוזים..? כי אני מרגישה צרודה לאחרונה,וזה לא שאני מפקפקת בדבריך ובניסיונך הרב,אני רק רוצה להיות בטוחה ולהרגיל את עצמי לא להקיא,כי הקול שלי מאוד חשוב לי ואני שרה,ואני מנסה ללכת בדרך הטובה ולא לקלקל לעצמי את הבריאות.