צרידות

דיון מתוך פורום  צרידות

02/04/2013 | 19:01 | מאת: דש

שלום, אני צרודה מזה מס' ימים. יש לי חשד שהצרידות נובעת מצריבה בגרון שהופיעה לאחר אכילת עוגיות בוטנים (של פסח) אציין, שמלבד הגרון החרוך, אני לא סובלת מתופעות מיוחדות כגון חום, שקדים וכו'. אך, כשיש רוח קרה אני מרגישה החמרה וגרד באוזניים. אציין גם שאני בחודש תשיעי להריוני השני. מה דעתך? האם אפשרי שפיתחתי אלרגיה או שזהו וירוס? תודה, ד"ש

11/04/2013 | 00:13 | מאת:

מקווה שעד שעניתי זה חלף... זה יכול להיות גירוי או אלרגיה או וירוס ובאופן כללי אם זה עבר אחרי כמה ימים זה לא משנה מה היתה הסיבה אם לא חלף - גשי להיבדק