צרידות

דיון מתוך פורום  צרידות

14/02/2013 | 23:55 | מאת: שי

שלום ד"ר להב, אני חייל בן 21 ששר המון ומופיע כזמר. לאחרונה בשבועיים האחרונים יש לי מן צרידות שלא הכרתי עם חספוס בגרון והרגשה מציקה כאילו הגרון יבש וזה מחניק לפעמים כשאני שוכב. אציין שאני לא חולה ואין לי כאב גרון. קבעתי תור לרופא א.א.ג לעוד חודש. אני כרגע מאוד לחוץ מהמצב במיוחד שאני אמור להופיע עוד שבוע. מה עלי לעשות בזמן הזה? והאם לאור הניסיון שלך יש להיבדק באופן דחוף ולא לחכות חודש... תודה רבה!

16/02/2013 | 18:20 | מאת:

אם אתה זמר אני מציע לך לגשת לבדיקת מיתרי קול לפני שאתה חוזר להופיע, כדי לקבל הנחיות והמלצות להמשך השירה