תסמינים מוזרים בגרון

דיון מתוך פורום  צרידות

11/02/2013 | 02:23 | מאת: דוד

שלום רב. אני מתכוון לגשת להיבדק אבל קצת מתוח עד התור ואשמח לתשובה/כיוון: מזה כמה שבועות יש לי נקודות לבנות בודדות בגרון. נקודה אחת כבר גדלה לגודל 2 מילימטר עד שנעלמה, השנייה - עכשיו גדלה. בנוסף, יש לי מין תחושה של גוש קטן במורד הגרון. כשעישנתי, כל פעם אחרי העישון - הרגשתי את הגוש יותר. הפחתתי כמויות בשבועיים האחרונים, אבל גם כיום, 3 ימים אחרי שהפסקתי סופית לעשן - אני מרגיש אותו מדי פעם. כל התיאור הנ"ל - ללא שום כאב, שום חריגה שהיא מבחינה גופנית או כל דבר אחר. חיפשתי שעות באינטרנט אבל אין שום דבר דומה! מה זה יכול להיות?! תודה רבה רבה!!

16/02/2013 | 18:13 | מאת:

יכול להיות שמה שאתה רואה בלוע אלו איזורים של רקמה לימפטית נורמלית באיזור השקדים או שאריות מזון שנתקעו שם. גש להיבדק ליתר בטחון