כאבים בזמן דיבור

דיון מתוך פורום  צרידות

27/01/2013 | 17:10 | מאת: אביב

שלום דר להב עברתי לפני כשלושה שבועות ניתוח להסרת פוליפ שתקתי שבוע וחזרתי לעבודה לאחררשבועיים אבל כאשר אני מדבר 5דקות יש לי כאבים חזקים בגרון האם זה הגיוני תוך כמה זמן זה אמור לעבור הכאב.כמו כן האל ניתן כבר לאכול עגבניות וחמוצים ולשתות קפה לתשובתך אודה

30/01/2013 | 23:08 | מאת:

שאלות ספציפיות אחרי ניתוח מומלץ להפנות לרופא המנתח הספציפי. באופן כללי כאבים חזקים בגרון במשך דיבור אחרי ניתוח נגרמים לרוב עקב שימוש לא מאוזן בשרירי הקול, וריפוי בדיבור יכול לעזור בהנחה שהרופא המנתח בדק אותך ותוצאות הניתוח משביעות רצון. לגבי תזונה אני ממליץ להמנע חודש מדברים חמוצים וחריפים, אין מניעה לשתות כוסות קפה בודדות ביום.