צרוד כל הזמן - חולשה אחר דיבור או שירה ממושכת

דיון מתוך פורום  צרידות

20/01/2013 | 16:17 | מאת: דב

יודע אני שבעיית הריפלוקס שיש לי וה"שבר" שיש לי בסרעפת גורמת לי לצרידות האם זה גם גורם לי לתופעה של החולשה ואי יכולת לדבר או לשיר בקול רם , ושאלתי השנייה היש פתרון רפואי לבעיותי תודה דב

21/01/2013 | 00:00 | מאת:

כדי להשתכנע שאכן הרפלוקס והשבר הם הסיבה לצרידות והחולשה של הקול יש לערוך בדיקה מקיפה של מיתרי הקול. רק לעיתים נדירות רפלוקס הוא הגורם הבלעדי והעיקרי לצרידות, בד"כ נלווים גם ממצאים נוספים. רק לאחר בדיקה סטרובוסקופית של מיתרי הקול ניתן לדון בפתרון רפואי/ניתוחי לבעיה.