בן 55 וצרוד תמיד

דיון מתוך פורום  צרידות

11/01/2013 | 08:26 | מאת: יוסי

שלום, אני כבר הרבה שנים צרוד, קשה לי לדבר בקול רם או לאורך זמן, יש לי הצדברות ליחה תמידית בגרון למרות שאינני מצונן באף. נבדקתי אצל רופאה א.א.ג שאמרה שהגרון שלי לא משהו, אבל לא ראתה ממצאים חשודים. 1. מימה נובע? 2. האם הליחה היא זיהום תמידי על אש קטנה שיכול בעתיד לגרום לנזק? 3. מה ניתן לעשות? תודה

13/01/2013 | 20:58 | מאת:

1. אם אתה צרוד באופן תמידי קרוב לודאי שיש משהו על מיתר הקול שלא נראה בבדיקה שעברת. מה זה בדיוק "גרון לא משהו"? 2. ליחה אינה זיהום, ליחה היא דבר נורמלי, לפעמים מורגש יותר ולפעמים פחות. 3. עליך לעבור בדיקת וידאו-סטרובוסקופיה של מיתרי הקול במרפאה המתמחה בתחום. אז תוכל לדעת מה האבחנה המדויקת ומה הטיפול המומלץ.