רחל אמנו 46

דיון מתוך פורום  צרידות

10/01/2013 | 10:56 | מאת: שרון

ד"ר יונתן היקר שלום, עקב פוליפ גדול במיתר הקול הימני אני מועמדת לעבור ניתוח להסרתו .הניתוח כבר נקבע ואני לא רוצה לדחותו כי אני מאוד צרודה .אנחנו מתכננים להכנס להריון מיד לאחר הניתוח מפאת גילי המתקדם 41.שאלתי היא: האם לאחר הניתוח אאלץ לעבור בדיקות שיש בהן סכנה של קרינה וכיוצב'. לתשובתך אודה .

13/01/2013 | 20:56 | מאת:

אין שום מניעה להיכנס להריון לאחר הניתוח, אם הפוליפ הוא שפיר (יש להמתין לתשובה פתולוגית סופית, כשבועיים מהניתוח בדרך כלל) לא יהיה צורך בטיפול נוסף או בדיקות מיוחדות הכרוכות בקרינה. בהצלחה!

19/01/2013 | 23:41 | מאת: שרון

תודה רבה לך ד"ר להב היקר על תשובתך המהירה,האדיבה והמקצועית.בהחלט שאתה ראוי לשמש מופת ודוגמא לעמיתיך ובכלל לכלל הציבור .