צרידות למעלה מחודשיים

דיון מתוך פורום  צרידות

22/12/2012 | 17:30 | מאת: ששי חדד

למעלה מחודשיים אני סובל מצרידות בבדיקות שנעשו עי אאג לפני חודש וחצי בקופת חולים ובבית חולים הבדיקה שנערכה דרך האף עי מכשיר לא נתגלה שום ממצא והמשכתי להיות צרוד.ביום רביעיהשבוע בבדיקה נוספת נתגלה גוש בגודל 3 ממ ובבדיקה נוספת של רופא אאג אחר נתגלה אותו פוליפ האם הדרך היחידה היא רק נתוח ?האם אחרי נתוח יחזור הקול למצב שהיה

22/12/2012 | 21:20 | מאת:

לא בדקתי אותך אך כשיש ממצא על מיתר הקול קודם כל צריך לברר אם הוא נראה שפיר או לו (הרופא שבדק אותך יכול להגיד לך כי לפי המראה אפשר לדעת באיזה סוג מדובר). יש ממצאים שיכולים לסגת עם הזמן, ויש כאלו שרק הוצאה שלהם מחזירה את הקול למצבו הקודם. תלוי מה סוג הממצא וכמה סבלנות יש לך וכמה מהר אתה רוצה לסיים עם העניין.