צרידות כרונית

דיון מתוך פורום  צרידות

19/12/2012 | 08:25 | מאת: kutchon

שלום רב, ברצוני לשאול אני בת 40 וסובלת מצרידות כרונית, טיפול אצל קלינאית תקשורת לא הועיל, האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה, לציין שבשעות הבוקר אני יותר צרודה ומרגישה עייפות במיתרים. בנוסף פניתי לרופא אף אוזן גרון על מנת לנסות טיפול נוסף אצל קלינאית נאמר לי שלא נותנים בגיל שלי טיפולים כאלה. עלי לציין שאת הטיפול אצל קלינאית עברתי לפני 15 שנה בערך.

19/12/2012 | 08:27 | מאת: KUTCHON

באחת הבדיקות הרופא אמר שאני לא סוגרת את המיתרים כמו שצריך ולכן יש בריחת אוויר, אני חייבת לפתור את הבעיה אשמח מאוד לייעוץ.

19/12/2012 | 18:15 | מאת:

להגיד שלא נותנים ריפוי בדיבור בגילך זה ממש לא נכון, וחוץ מזה אין קשר לטיפול שקיבלת לפני 15 שנה. אני מציע לך לעבור בדיקת סטרובוסקופיה אצל מומחה למיתרי קול, כדי לאבחן מדוע אין סגירה טובה של המיתרים. הפרעת סגירה - צריך שתהיה לכך סיבה. אם מטפלים בסיבה הנכונה אפשר להגיע להטבה.