צרידות מעל חודשיים

דיון מתוך פורום  צרידות

21/10/2012 | 23:31 | מאת: מוריה

שלום ד"ר,ברצוני לשאול מה הטיפול לצרידות שאינה עוברת?ניסיתי את כל התכשירים ההומאומאתים אך ללא הועיל.. האם סטרואידים (בכדור) יכולים להועיל במקרה דחוף? (אני זמרת ויש לי הקלטות חשובות בימים הקרובים). תודה מראש

25/10/2012 | 21:19 | מאת:

שלום מוריה הומיאופטיה זה עניין של אמונה יותר מאשר מדע מוכח... כך שאיני יכול להתייחס לאפקטיביות של טיפול זה. סטרואידים בדרך כלל זה לא פתרון מומלץ למעט מקרים ממש ספציפיים. לפני הקלטות חשובות יכול להיות שאם תגזרי על עצמך כמה ימים של שתיקה או כמעט שתיקה מוחלטת, זה יקל על המצב. האם נבדקת במרפאת מיתרי קול ?

02/11/2012 | 23:26 | מאת: מוריה

האמת שלא נבדקתי אף פעם ,מעולם לא הייתי צרודה תקופה כל כך ארוכה, אשמח לפרטים היכן אוכל להיבדק ובאילו בדיקות משתמשים. תודה רבה לך ! :)