תמצית TMRG

דיון מתוך פורום  צרידות

29/08/2012 | 23:01 | מאת: שש

דר' שלום, הייתי מעוניין לדעת באם תמצית TMRG אכן יעילה לצרידות ולשיפור הקול ? האם יש לזה אישור של משרד הבריאות או המלצה כלשהי של גורמים רפואיים ? בברכה.

08/09/2012 | 08:56 | מאת:

אינני יודע האם זה יעיל, זה קרוב לודאי מוגדר כ"תוסף מזון" לכן לא זקוק לאישור משרד הבריאות כתרופה. אני מציע להפעיל שיקול דעת בדיוק כמו בכל מקרה אחר של פרסומים על "תרופת פלא" שפותרת את כל הבעיות.

16/12/2012 | 10:13 | מאת: זמר

זמרים רבים שאני מכיר משתמשים בתכשיר TMRG והם ממש מהללים. זה אכן תוסף תזונה ולא מוגדר כתרופה - אך עושה דברים מדהימים, תומך בקול שמר על יציבות ומקל על מיתרי הקול בזמן עומס ולחץ. ממליץ.