צרידות ,שאלה

דיון מתוך פורום  צרידות

13/08/2012 | 13:27 | מאת: חמי

ליפני 8 ימים עברתי ניתוח הרמת שני שליש תחתונים של הפנים כולל הרמת צוואר, מהצהריים יש לי צרידות, שאלתי האם יתכן ויש קשר לנתוח שעברתי,עד היום דיברתי כרגיל. תודה מראש

15/08/2012 | 20:57 | מאת:

הניתוח הזה אינו מתקרב לאיזורים היכולים לפגוע במיתרי הקול. הצרידות הופיעה 8 ימים אחרי הניתוח - לא סביר שזה כתוצאה ישירה, אלא אם כן יש בעיות אחרות הקשורות לניתוח כמו אודם/נפיחות/חום מקומי/כאבים וכו'. אם התשובות הן לא, אז לא נראה לי שזה קשור, אולי רק הצטננת..