אבחון מדוייק

דיון מתוך פורום  צרידות

11/08/2012 | 19:19 | מאת: איילה

ראשית תודה על התשובה . שנית ד,ר יונתן אני מבולבלת אמרו לי יבלת על גבול פוליפ רופא אחר פוליפ רופא שלישי פוליפ? המטומה? מה שמוזר שלפני כארבעה חודשים בבדיקה שגרתית עשיתי את הבדיקה עם הצינורית למעט אפטה בגרון לא ראה שום דבר האפטה שנעלמה בנתיים הכל בסדר .... בבדיקה חוזרת אמרה לי הרופאה שרואה יבלת או פוליפ מה שלא היה בבדיקה קודמת מוזר?????.. אני מבקשת להגיע אליך לבדיקה אבחון ... אני מהצפון השארתי הודעות במספרי טלפון שמצאתי באתרים בנתיים לא חזרו אליי . אני חברת קופת חולים מושלם - פלטיניום . יש לי ביטוח פרטי על פעולות בלבד לא על יעוץ ובדיקות ... כיצד מגיע אליך ??????. תודה ויום טוב .... שבוע טוב

11/08/2012 | 22:35 | מאת:

בדיקת סטרובוסקופיה תענה על כל השאלות. את יכולה לקבוע תור במרפאתי באסותא 03-7645464 או במרפאתי בקפלן 08-9441111