פוליפ במיתרי קול

דיון מתוך פורום  צרידות

06/08/2012 | 22:27 | מאת: איילה

שלום ד"ר בבדיקה fo יש לי פוליפ זעיר כ1 מ"מ על פני פנים קדמיים של המיתר. כל השאר תקין . הרופא אמר שבעוד חצי שנה אני יבוא לביקורת . האם יש מצב שזה יעלם ? האם אני צריכה לנקוט משנה זהירות ??????? לפנות לעוד בדיקות ?????? תודה

09/08/2012 | 20:36 | מאת:

תלוי עד כמה זה מפריע לך. אם יש צרידות קלה והיא לא מפריעה לך מאוד בתיפקוד, אפשר לחכות, לשמור על מנוחה קולית יחסית ולקוות שייספג. אם זה מאוד מפריע לך בתיפקוד הקולי ואת רוצה פתרון יותר מהיר - גשי לבדיקה נוספת, לסטרובוסקופיה של מיתרי הקול