לפני כחצי שנה עשיתי ניתוח באוזן מסטיאקטומי

דיון מתוך פורום  צרידות

08/05/2012 | 10:53 | מאת: לי

בחודש האחרון יש לי הרגשת צרידות הייתי אצל רופא א.א.ג שהסתכל עם מראה במיתרי הקול ואמר שיש לי פוליפ ענק במיתר הימיני ושאני צריכה לעשות בדיקה עם הצינור דרךל האף שאלתי היא מה זה? האם זה נגרם מהניתוח שעברתי באוזן? הוא אמר שזה ענק ואדום בערך 1 ס"מ האם זה יכול להיות סרטני?

08/05/2012 | 10:54 | מאת: לי

אני בקושי יכולה לדבר צרידות ממש קשה

10/05/2012 | 20:51 | מאת: לי

גוש אדמדם גדול (זה בערך בגודל 1 ס"מ)בסופרא גלוטיס מימין שיוצא ממיתר קול מדומה לא מאפשר לראות את מיתר קול אמיתי מימין מיתר קול שמאלי תקין תנועת ארתינואידים תקינה הוא שלח אותי לסיטי ואמר שאני צריכה ניתוח שאלתי היא כל התיאום תורים לסיטי ולבית חולים ייקח זמן הוא אמר שזה לא דחוף מאוד אבל בכל זאת האם זה יכול להיות סרטני אני בת 28 ואימי חולת בסרטן השחלה וגם אני נמצאת בסיכון מהן תופעות הלוואי של הניתוח? האם זה יכול לגדול? האם יש סיכוי ולו הקטן ביותר שזה יעבור לבד?