צרידות הנמשכת כשבוע

דיון מתוך פורום  צרידות

01/05/2012 | 20:27 | מאת: דניאל

שלום אני צרוד כבר תקופה של כשבוע. מעבר לזה אני לא חש סימפטומים נוספים. אני בחור בן 41 ויש לי תת פעילות של בלוטת התריס ומטופל כבר כמה שנים באלטרוקסין שהוחלף לי לתרופה אחרת לפני מספר חודשים. רציתי לדעת למה הצרידות לא חולפת ומה יכולה להיות הסיבה לכך אצלי? תודה

04/05/2012 | 18:29 | מאת:

צריך לוודא שבדיקת הדם ל TSH היא בטווח הנורמה, כדי לדעת שבלוטת התריס מאוזנת. צרידות של שבוע יכולה להיות על רקע וירוס, דיבור מאומץ/צעקה, אלרגיה וכו'. אם עוברים מס' שבועות ללא הקלה מומלץ לגשת להיבדק.