צרידות

דיון מתוך פורום  צרידות

15/03/2012 | 01:03 | מאת: sam

אני בן 60 מזה 45 יום נתקפתי בצרידות לאחר בדיקת רופא א.א.ג.משיכת הלשון החוצה ובדיקה עם מראה מצא רפיון מייתרים מכר לי הרופא בקופת חולים טיפות נוסחה שלו להרתיח כוס מים לטפטף כ20 טיפות ולנשום מהפה ללא הועיל שבתי לרופא רשם לי לנסו ללא הועיל רופא אחר רשם לי אנטיביוטיקה וסטרואידים אין הטבה אני מרגיש ליחה צמיגה בגרון שחונקת את המייתרים אין צרבת אוכל לא עולה אני מרבה לשתות אני בלחץ ככול שהזמן עובר שלא נגרם לי נזק בלתי הפיך בגלל טיפול כושל מה עוד ניתן לעשות ד"ר להב תודה מראש על התייחסותך sam נ.ב. הדיבור הוא עבודתי

24/03/2012 | 19:29 | מאת:

נשמע שלבעיה הנ"ל אף אחד מהטיפולים שקיבלת לא מתאים. דרושה בדיקה וידאו-סטרובוסקופית לקבלת אבחנה מדויקת והמלצות בהתאם. בדיקה כזו נעשית במרפאות מיתרי קול.