צרידות

דיון מתוך פורום  צרידות

14/03/2012 | 18:47 | מאת: אהרון

שלום.לאחר צרידות של שלש שבועות הייתי היום אצל א.א.ג והוא עשה לי בדיקה עם מצלמה דרך האף הוא ראה אדום (מרפלוקס) במיתרי הקול וגם יבלות קטנות הוא נתן מרשם של לנסו 30 מ"ג לשלושה חודשים וגם הפניה לריפוי בדיבור בנוסף אני מעשן חפיסה ליום לפני שבוע הורדתי במינון לחצי מהכמות 1.תוך כמה זמן הכדורים משפיעים ומעלימים את האדום במיתרי הקול 2.ומתי יעלמו היבלות 3.ומתי יחזור לי הקול הצלול 4.ומה אתה ממליץ בנוסף

24/03/2012 | 19:26 | מאת:

רק הפסקה מוחלטת של העישון ובמקביל צמצום בכמות הדיבור יביאו להקלה משמעותית באודם וביבלות. התרופה תשפיע באופן מדורג תוך שבועות, אך באופן זניח אם לא תפסיק לעשן.