האם עשיתי נזק?

דיון מתוך פורום  צרידות

04/03/2012 | 22:54 | מאת: אני

שלום, אני בת 16 ורציתי לדעת האם הקאות הורסות את מיתרי הקול? אני מקיאה כבר 8 חודשים ( הפרעות אכילה כבר כמה שנים) ומפחדת מאוד שכבר גרמתי נזק לקול שלי. זה מאוד חשוב לי לדעת כי אני עוסקת במוזיקה ושרה.. מקווה שעדיין לא הרסתי ושככל שיעבור הזמן הקול ייתרפא.. וכמובן שאצליח לצאת מהבקרות האלה . האם שווה לי ?? תוך כמה זמן ואם בכלל מיתרי הקול יבריאו לגמריי?? זה מאוד מאוד חשוב לי.. תודה!!

05/03/2012 | 09:56 | מאת:

האם את צרודה? הקאות מרובות יוצרות צריבה קבועה באיזור המיתרים והפעלת לחץ לא בריא על הגרון ומיתרי הקול, כך שבמצטבר עלול להיגרם נזק. עוד סיבה טובה לנסות ולהתגבר על הבעיה. בהצלחה!!

05/03/2012 | 10:05 | מאת: אני

תודה על התגובה המהירה, אני לא צרודה אני חושבת. אני מדברת רגיל סהכ פשוט קשה יותר אולי לשיר בקול גבוהה אבל יש סיכוי שאם אפסיק לגמריי מיתרי הקול יבריאו? כמו שריטה שאם לא נוגעים בה מתרפאת והעור מתחדש? כי אני ממש מודאגת מזה ):