צרידות בקול

דיון מתוך פורום  צרידות

28/02/2012 | 11:56 | מאת: מ.ש

שלום ד"ר מזה כחודשיים לאחר שהאיתי חולה בפרק זמן של שבועיים שלוש לפני החודשיים אני צרוד בקושי מדבר ואני מרגיש שכשאני מנסה לדבר או לומר משהו אני פותח את הפה ולא יוצא בכלל קול או שיוצא קול מקוטה ולא ברור או כשאני צריך לומר משהו אני בלי אוויר וצריך לקחת אוויר כדי שקצת יבינו אותי ולפעמים אני מצליח לדבר אבל מאוד בקושי אני עובד בשירות לקוחות ומדבר הרבה. האיתי אצל שני רופאים שעשו לי בדיקת מיתרי קול ואמרו שהכל תקין ושזה מלחץ. ורציתי להיתייעץ איתך מה לעשות איזה בדיקות או מכונים לצרידות יש או תרופות כלשהם תודה רבה

05/03/2012 | 09:57 | מאת:

אם הצרידות קבועה צריך לבדוק שאין בעיה קבועה במיתרים, לכן עליך לבצע בדיקת סטרובוסקופיה של מיתרי קול במרפאה המתמחה במיתרי קול.

19/03/2012 | 19:45 | מאת: משה

היי, גם לי אובחנה צרידות כתוצאה מלחץ. רציתי לשאול לפי איזו בדיקה אבחנו לך את זה?