איבוד קול באופן פתאומי

דיון מתוך פורום  צרידות

21/02/2012 | 17:29 | מאת: הדר

שלום. לפני כשבועיים איבדתי את הקול לחלוטין יחד עם זאת יש לי טיפה ליחה ושיעול יבש בערב(יש לציין לשיעול יש קול). תופעת האיבוד קול התחילה לפני כשנתיים וחצי (בגיל 19)ומאז כל פעם בין 3-6 חודשיים האיבוד קול חוזר למשך כשבועיים+. קיבלתי 101 סיבות למה זה קורה (כל רופא וההימור שלו)ועדיין לא עלו על הפיתרון וזה ממש מדכא. רציתי להתייעץ מה מומלץ לעשות? האם יש טיפול?

23/02/2012 | 09:34 | מאת:

ממליץ על בדיקה סטרובוסקופית במרפאת מיתרי קול כדי לראות האם יש נגע קבוע על מיתרי הקול הגורם לתופעה

20/03/2016 | 08:29 | מאת: מאיר

צרידות ושיתוק בקול באופן פתאומי