יעוץ, חסרת אונים

דיון מתוך פורום  צרידות

14/02/2012 | 13:49 | מאת: מלכה

שלום רב, אני סובלת כמה חודשים מתחושת חנק ומכאבים בעיקר באוזן ימין, בקופ"ח קיבלתי אנטיביוטיקה רוליד, ושאיבה מהאוזן מספר פעמים.המצב החמיר, לפני כחודש אושפזתי בשל כאבים עזים באוזן וראש עם תחושה וגם במגע כמו בצקת (הכל נפוח, בביה"ח היה קושי להכניס את הכונוס לאוזן מרוב נפיחות) קיבלתי אנטיביוטיקה דרך הוריד פורטום בשילוב עם שאיבה מהאוזן וקבלת טיפות אוזניים,אובחן TMJ RT שוחררתי לאחר 9 ימים,ללא שיפור רב,והחלו כאבים גם באוזן שמאל בזמן האישפוז, שבוע לאחר השחרור החלו כאבי גרון עזים עם העלמות הקול כבר שבועיים, אני חסרת אונים. לדעתי אין מענה לרופאים מה בדיוק יש לי, בביקור אחרון אצל א.א.ג. נאמר לי שכנראה שזו אלרגיה, אודה על עזרתך ויעוץ מה עליי לעשות ומה נראה שאכן יש לי.(יש לציין שאני אלרגית להרבה תרופות וליוד)

18/02/2012 | 22:16 | מאת:

לא ברור - האם הבעיה באוזניים? במפרקי הלסת? בגרון? ממליץ על בדיקת אא"ג מסודרת במרפאת אא"ג, אם לא קיבלת תשובות מהרופא שהיית אצלו, נסי רופא אחר

19/02/2012 | 12:19 | מאת: מלכה

ד"ר יותן שלום רב, תודה על התיחסותך הבעיה היא באוזניים ובגרון. יש לי תחושה של חנק, וקושי בהוצאת הקול בכלל, בזמןמאמץ לדיבור אני נכנסת להתקף שיעול. מעיוני באתר הבנתי שכנראה יש שייכות לבעית רפלוקס, אצלי אובחן הרפלוקס, אך הרופא לא אמר שישנה איזשהיא שייכות