לא קיבלתי תשובה- פוליפ על מיתרי הקול

דיון מתוך פורום  צרידות

30/01/2012 | 11:14 | מאת: שירלי

היי דוקטור, כתבתי לך ולא קיבלתי תגובה!! אני עם פוליפ קטן על מיתרי הקול, הדבר משבש לי את החיים קשה לי לדבר ולפעמים אני ממש בלי קול. והמליצו לי על ניתוח, רציתי לדעת אם זה חובה לעשות ניתוח או שיש אלטרנטיבה אחרת (טיפול אלטרנטיבי או משהו) מאחר והפוליפ הוא ממש קטן, רק במיתר אחד, אני אמורה כבר מחר להתייצב בבי"ח וולפסון לטרום ניתוח ואני עדיין מתלבטת אם לעשות או לא... אשמח אם תגיב גם על ההודעות הקודמות שלי כי יש שם שאלות שחשובות לי (מה- 22/01) תודה רבה!!!

30/01/2012 | 17:14 | מאת:

מקווה שתשובותי לשאלתך הקודמת ענו על השאלות, תבדקי בפורום בתגובה לשאלתך מלפני שבוע. לא ידוע לי שרפואה אלטרנטיבית יכולה לעזור, זה עניין של אמונה שלך. מה שקובע זה לא גודל הפוליפ אלא חומרת ההפרעה לאיכות הקול שלך. בהצלחה.