ניתוח להסרת פוליפ

דיון מתוך פורום  צרידות

22/01/2012 | 07:58 | מאת: שירלי

נדבקתי ביולי ע"י רופא א.א.ג ואמרו לי שיש לי יבלות על מיתרי הקול, עשיתי טפולי קול אך ללא הטבה, פתאום בבדיקת סטרובוסקופיה גילו לפני חודש שיש לי פוליפ ,האם באמת טיפולי ריפוי בדיבור לא עוזרים? מה ההבדל בין פוליפ ליבלות על מיתרי הקול? זה הטיפול היחיד? לא ניתן להימנע מניתוח? האם הוא גורם לשינוי הקול שהיה לי או שחוזרים לקול הצלול והרגיל שהיה לפני הצרידות??? אשמח לקבל תשובה מאחר ואני אמורה לעבור ניתוח באמצע פברואר, תודה

22/01/2012 | 09:15 | מאת: שירלי

עוד שאלה: האם עללי להימנע מדיבור עד הניתוח או מאכילת מאכלים מסויימים?? ומה לגבי אוכל לאחר הניתוח? האם לא אוכל לאכול מאכלים רגילים אלא רק נוזלי וקר? אשמח לקבל תשובה. בנוסף, בכיוון שזה קרה לי עקב מאמץ קולי בעבודה, יש אפשרות להגיש תביעה בביטוח לאומי לתאונת עבודה?? תודה מראש

30/01/2012 | 16:47 | מאת: שירלי

שלום דוקטור, כמו שכבר ציינתי לעיל, לא קיבלתי תגובה על השאלות שלי בשאלות בנושא "ניתוח להסרת פוליפ (ראה מעל תגובה זו), אשמח לקבל בהקדם התייחסות!!! אני נמצאת בהתלבטות מאוד קשה לפני ניתוח להסרת פוליפ קטן וחשוב לי לדעת אם ניתן להימנע מהניתוח אם הפוליפ לא גדול במיוחד!!! תודה רבה